9.2.08

Gérard Depardieu: Αυτος ο ηλιθιος Νικος (Αλιαγας)

Να και ο προσφιλης μου GéGé, σε συνεντευξη του στο Ελβετικο 20minutes, που τα χωνει σ' αυτον τον ανεκδιηγητο Αλιαγα, χαρακτηριζοντας τον ηλιθιο ("Cet abruti de Nikos Aliagas...") και το show του ενα μηδενικο για τα ...μπαζα.

Χαιρομαι που δεν εχω μονο εγω αυτη την αποψη για τον κλοουν-μαϊντανο-κοσμικο-τραγουδιστη- παρουσιαστη-σχολιαστη-δημοσιογραφο. Ουστ!!!
Αραγε εκεινο το συμβολαιο με τον ALPHA ως Ειδικος Συμβουλος Προγραμματος να υπαρχει ακομη?

Το επομενο βημα σε μια τοσο επιτυχημενη ...καριερα θα ειναι να "προσφερει" κι αυτος στην Ελλαδα, μεσω της εμπλοκης του στην πολιτικη? Αλλος ενας πολιτικος-star του κωλου γεννιεται?

4 comments:

Anonymous said...

Δεν ξέρω αν είναι ηλίθιος ο Αλιάγας σίγουρα έχει υπεροπτικό ύφος πάντως εγώ θα πήγαινα και με τους δύο!

cthulhu said...

Και με τους δυο ταυτοχρονα! Ε ρε γελια!
Παντως επι της αρχης, καμμια αντιρρηση: Στο κρεββατι σου βαζε οποιον και οσους θελεις. Στην καλπη ομως ειναι διαφορετικα τα κριτηρια. Οχι και opinion maker ο Αλιαγας!

Anonymous said...

Πολύ κακία για κάποιον που απλά εργάζεται, ζει την ζωή του και δεν τα μασάει από εμάς. Πολύ κακία και άδικη επίθεση επειδή έχει την δική του άποψη, δεν την επιβάλει ούτε προσβάλει κανέναν

cthulhu said...

@anonymous:
Μαλλον δεν ...θυμασαι καλα.

Εχεις ξεχασει οτι για ολο σχεδον το 2007, ηταν μονιμος θαμωνας του κεντρικου δελτιου του ALPHA, εκφραζοντας αποψη επι παντος επιστητου. Η επιβολη γνωμης δεν γινεται βλεπεις ποτε δια της βιας, αλλα με το κλασσικο "λεγε-λεγε" και χωρις να υπαρχει αντιλογος.

Το αποκορυφωμα ηταν η ανταποκριση απο ελικοπτερο στα καμμενα της Ηλειας και ο "σπαραξικαρδιος" σχολιασμος του στο βραδυνο δελτιο. Ολα αυτα με "εμφανιση Μυκονου". Ειχαν βουηξει στο γιουχα οι εφημεριδες τις επομενες ημερες. Αυτο ηταν προσβλητικο και καταπτυστο.

Το οποιοδηποτε τηλεοπτικο "προϊον" τα μασαει -εμμεσως- απο ολους μας. Τα χρηματα της διαφημισης που πληρωνουν τα συμβολαια τους, τα καταβαλλουμε εμεις κατα την αγορα. Βλεπεις το διαφημιστικο κοστος ειναι μερος της τιμης που πληρωνεις στο ραφι.